Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Hakkında Önemli Duyuru.

Enstitümüz Öğrencilerine yönelik yapılan sınavlara (Yüksek Lisans Tez Savunma, Doktora Yeterlik, Tez Önerisi Savunma, Doktora Tez Savunma) ve Doktora Tez İzleme Komitesine yönetmelik gereği farklı üniversitelerden öğretim üyeleri görevlendirilmektedir. Görevlendirilen Öğretim üyelerine yolluk ödemesi Üniversitemizin Enstitümüze ayırdığı bütçeden yapılmakta olup , Yurt İçi Geçici Görev Yolluğu formu elle doldurulduktan sonra süreç devam etmekte iken sistem değiştirilmiştir. Harcama Yönetim Sisteminin ( HYS) değişmesi nedeni ile Yurt İçi Geçici Görev Yolluğu MYS sisteminden en az bir gün önceden Juri üyesi olarak görevlendirilen Akademik personelin TC. Numarası ve IBAN numarasının sisteme girilmesi ile süreç başlatılmaktadır. Bu süreç içerisinde farklı üniversitelerden gelen Akademisyenlerden istenen bilgiler aşağıda belirtilmiştir.Tüm Akademik Personellere Duyurulur.

Ad Soyad
TC Kimlik No
Banka Iban numarası
Nerden Geldiği (Şehir)
Sınava Girecek Öğrenci Ad Soyadı

19 Mart 2018, Pazartesi / 459 defa okundu.